Palvelut K-Supermarketista

K-Supermarket palvelee suurella sydämellä mutta ketterillä liikkeillä. Tarjoamme monenmoisia palveluita – hae meiltä ostosten lomassa paketit, elämykset ja lahjat. Etsi oma kauppasi ja tarkista sen yksilöllinen palvelupaletti!

Posti

Posti

Postilähetykset ja postitustarvikehankinnat onnistuvat helposti ja kätevästi Postin palveluita tarjoavissa K-Supermarketeissa. Postimerkkejä voit ostaa kaikista K-ruokakaupoista. Kaupoistamme löytyy myös täyden palvelun Posteja ja Postin pakettiautomaatteja

 

Matkahuolto

Matkahuolto

Paketin lähetys ja nouto onnistuu nopeasti ja luotettavasti Matkahuollon Pakettipisteissä. Verkkokauppa-ostoksesi saat meille valitsemalla tilauksen kuljettajaksi Matkahuollon tai PostNordin. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään noutopisteeseen. Monissa verkkokaupoissa pääset valitsemaan noutopaikaksi haluamasi kaupan, joka sinulle parhaiten sopii.

 

DHL

DHL

DHL:n lähetyksen noutaminen onnistuu vaivattomasti Service Point -palvelun tarjoavista kaupoista.

 

Veikkaus

Veikkaus

Veikkauksen pelit tarjoavat suomalaisille haaveita, jännitystä ja hauskaa ajanvietettä. Veikkauksen pelit on tarkoitettu kaikille 18 vuotta täyttäneille, joilla on pysyvä osoite Suomessa.

Peliautomaatit tarjoavat vaivatonta viihdettä kauppareissun ratoksi. Rahapelejä voivat pelata vain 18 vuotta täyttäneet.

Lue lisää: Veikkauksen pelit ja peliautomaatit

 

Osta ja nosta

Ostajanosta

Osta ja nosta -palvelu mahdollistaa käteisen rahan noston K-Supermarketista samalla, kun teen ruokaostoksesi. Rahaa voi debit-korttiostosten yhteydessä nostaa aina 200 euroon saakka. Alarajaa nostolle ei ole asetettu ja palvelu on veloitukseton. 

Lue lisää: Osta ja nosta kätevästi käteistä kaupan kassalta 

 

Lahjakortit

Lahjakortit

K-Supermarketin valikoimissa runsaasti lahjakortteja maailmanluokan brändeiltä: iTunes, Google Play, Spotify, Paysafe, Finnkino ja moni muu.  Gift4You-elämyslahjakortit tarjoavat ainutlaatuisia elämyksiä makunautintojen, liikunnan, kulttuurin, matkailun ja hemmottelun tai muiden unohtumattomien kokemusten parissa. 

Kätevät K-lahjakortit ovat helppo ja nopea valinta vaikkapa ruokaostosten lomassa. Helppoja lahjaideoita kaiken ikäisille ja kaikkiin juhliin!

Lue lisää: K-ruokakauppojen lahjakortit

Etsi oma kauppasi

Syötä kaupan nimi tai paikkakunta
Et ole antanut lupaa sijaintisi paikantamiseen tai olet estänyt sen.

Lue lisää palveluistamme

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Helpompi ja edullisempi arki

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.