Ylivedon oma herkkukeittiö

Kyllä! Alan ammattilaiset valmistavat joka päivä erilaisia ruokia, salaatteja ja leivonnaisia puhtaista, tuoreista raaka-aineista alusta pitäen, ilman lisä- ja säilöntäaineita. Valikoimasta löytyy myös vähälaktoosisia, laktoosittomia, gluteenittomia ja sokerittomia tuotteita.

Valikoimat vaihtuvat päivittäin, suosikkiruokia on kuitenkin saatavana joka päivä. Lisäksi päivittäin on tarjolla useita eri lämpimiä vaihtoehtoja. Pakkaamme ruoat asianmukaisiin rasioihin - Tervetuloa palvelutiskillemme valitsemaan mieliruokaasi!

Tilauksesta valmistamme vähintään 10 hengen ryhmille mitä tahansa tilausvalikoimastamme, kolmen päivän toimitusajalla. Voimme toimittaa ruoat myös lämpiminä. Tilaukset ja tiedustelut numerosta 040 5504423. Keittiömme henkilökunta on tehnyt myös valmiita menuehdotuksia sekä pikkujoulumenuita, joita hyödyntämällä sinun on helppoa ja nopeaa järjestää tarjoilu suuremmallekin joukolle - järjestät helposti asiakastarjoilun tai pikkupurtavaa illanviettoon! Menuehdotusten ja pikkujoulumenujen tilaukset valmistetaan 5 päivän toimitusajalla ja vähintään 10:lle henkilölle. Voit myös pyytää henkilökuntaamme suunnittelemaan tarpeittesi mukaisen ateriakokonaisuuden. Ole hyvä, ota yhteyttä sähköpostitse eeva.lamsa@k-supermarket.fi tai soita p. 040 5504423. Tutustu tästä toimitus- ja tilausehtoihimme.