Superpäivien Voita VW Polo -arvonta suoritettu

Keskiviikko 15.02.2017 - klo 12.43

K-supermarketin Superpäivien Voita VW Polo -kilpailu on päättynyt ja arvonta on suoritettu. Voittonumero on 042234. Volkswagen Polo Trendline 1,0 55 kW (75hv) henkilöauton (arvo 12 710 EUR) voittanut Katriina Hämäläinen asioi K-supermarket Lehmuksessa Lappeenrannassa.

Polo tuli tarpeeseen

Lappeenrantalainen Katriina Hämäläinen on onnellinen, tuliterän Volkswagen Polon omistaja. K-supermarket –ketjun helmikuun alun Superpäivien arvonnan päävoitto osui noin 20€ ostosten kuitilla Katariinalle.

- Osallistun aika usein kaikenlaisiin kilpailuihin, mutta en koskaan ole voittanut mitään suurempaa. Tähän kilpailuun osallistuin kahdella kuitilla. Toisessa oli ostoksia K-supermarket Rakuunasta ja toisessa K-supermarket Lehmuksesta, voittaja kertoo.

Uusi auto tulee voittajalle tarpeeseen

-Voitto sattui hyvään saumaan. Olin suunnitellut auton vaihtoa, sillä nykyinen on kymmenen vuotta vanha. Nyt se menee myyntiin, hän kertoo.

Voittoauton uudelle omistajalleen luovuttivat K-supermarket Lehmuksen kauppias Mika Mustonen, Atrian myyntipäällikkö Kari Lucenius sekä ketjupäällikkö Timo Iwendorff Keskosta.