Tuoreet Pirkka-kasvikset tulevat Mikkelistä

K-Supermarketit tarjoavat monipuolisen valikoiman suomalaisten viljelijöiden vihanneksia, hedelmiä ja muita kasviksia. Mikkeliläinen Vihannesyhtymä 3T toimittaa K-Supermarketeihin Pirkka-sarjan kasviksia. Nopealla toimitusketjulla raikkaat salaatit ja parsakaalit saadaan tuoreina asiakkaiden saataville kauppoihin.

Vihannesyhtymä 3T on vuonna 1998 perustettu yritys, joka viljelee avomaan vihanneksia Etelä-Savossa Mikkelin Haukivuorella. 3T:n toiminnan lähtökohtana ovat olleet alusta asti tuoreus, tasalaatuisuus ja toimitusvarmuus. Näillä kolmella on saavutettu vankka asema Suomen vihannesmarkkinoilla ja kuluttajien sydämissä.

3T tuottaa Pirkka-tuotesarjan suomalaiset parsakaalit, cosmopolitan salaatit ja jäävuorisalaatit. Viljelyssä noudatetaan kotimaisten kasvisten laatutarhaohjeistoa ja jatkuvalla kehitystyöllä ja koulutuksella varmistetaan tuotteiden turvallisuus ja hyvä laatu. Kesällä 2010 yritys otti käyttöön GlobalGAP-sertifioinnin, joka on käytössä useissa Euroopan maissa. Sertifioinnilla yritys sitoutuu noudattamaan hyviä maatalouden tuotantotapoja niin eettisesti kuin ympäristöstä huolehtien.

3T:n vahvuutena ovat toiminnan joustavuus, nopea tuotteiden jäähdytys edistyksellisellä tekniikalla ja hyvät logistiset yhteydet tukkukauppoihin. Sadonkorjuun jälkeen tuotteet saadaan toimitettua nopeasti kauppoihin asiakkaiden saataville.

Lähiruoka lähempänä kuin koskaan

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Tunnetko lähi- ja pientuottajasi?

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Tunnelmia pien- ja lähituottajatapahtumista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.