Leipomo sukupolvien pituisella osaamisella

Meille K-Supermarketissa on sydämen asia pitää valikoimissamme ja tuoda aktiivisesti esille suomalaisten lähi- ja pientuottajien tuotteita. Olemme koonneet kattauksen oman alueesi lähi- ja pientuottajien tuotteita oman kauppasi valikoimaan. Leivon Leipomo toimii jo neljännessä sukupolvessa valmistaen herkullista lähileipää Pirkanmaalla.

Leivon Leipomossa olemme vuodesta 1913 leiponeet hyvää leipää ensin tamperelaisille ja myöhemmin kaikille suomalaisille. Leipomomme on kasvanut ja kehittynyt, mutta rakkaus hyvään leipää on säilynyt lämpimänä. Käyttämämme kiviarinauuni antaa tuotteille oman tunnusomaisen makunsa.

Sata vuotta perustamisensa jälkeen Leivon Leipomoa hoidetaan nyt jo Leivon suvun neljännessä polvessa. Leipuripariskunnan kamarista, keittiöstä ja pakarista Leivon Leipomo on kasvanut Tampereen johtavaksi leipomoksi ja merkittäväksi suomalaiseksi lähileivän tuottajaksi. Toimimme edelleen Tampereen Uudessakylässä ja meillä työskentelee 100 leivän ammattilaista. Leivon Leipomolla on vuosikymmeniä pitkät perinteet yhteistyöstä K-kauppojen kanssa ja Leivon Leipomo on ollut mukana valmistamassa myös Pirkka-tuotteita.

Leivolla olemme pitäneet tarkasti kiinni perustajien Fannin ja Augustin luomasta periaatteesta, jonka mukaan tuotteiden pitää maistua asiakkaiden suussa ja niiden pitää olla tuoreita. Leipomomme onkin vuosikymmenien aikana saattanut suomalaisten syötäviksi monia uusia tuotteita, jotka kuluttajat ovat ottaneet omakseen ja osaksi suomalaista leipäkulttuuria.

Lähiruoka lähempänä kuin koskaan

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Tunnetko lähi- ja pientuottajasi?

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Tunnelmia pien- ja lähituottajatapahtumista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.