Maukasta leipää yli sadan vuoden kokemuksella

Meille K-supermarketissa on sydämen asia tarjota valikoimissamme ja tuoda aktiivisesti esille suomalaisten lähi- ja pientuottajien tuotteita. Valitsemalla näitä tuotteita tuet maukkaalla tavalla omaa seutuasi ja sen hyvinvointia. Tutustu Suomessa matkaillessasi lähi- ja pientuottajien tuotteisiin paikallisessa K-supermarketissa. Perheleipuri Salonen on vuosisadan vanha perheyritys, jossa on synnytty leipomaan.

Perheleipuri Salonen on vuonna 1905 perustettu perheyritys, jonka osaamisen ytimessä on maistuvan ruokaleivän valmistus. Pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla leivomme sekä perinteiset varsinaissuomalaiset tuotteet, että nykypäivän suomalaiseen ruokapöytään kuuluvat sämpylät ja palaleivät. Tuotevalikoimamme kattaa myös pitkot, wienerit, munkit ja suolaiset leivonnaiset. Laadukkaat tuotteet valmistamme noin 120 leipomoalan ammattilaisen voimin.

Salosen historia kantautuu kauas Suomen syntyjuurille asti. Keisarinvallan aikana 1905 päätti tarmokas seitsenhenkisen perheen äiti Johanna Salonen perustaa leipomon. Tavoitteena oli palvella lähistön asukkaita ja samalla varmistaa leivän riittäminen omalle perheelle. Tiiliuunien lämmittäminen puilla ja taikinan teko aloitettiin aamuyöstä, jotta kuljetuksessa käytetyt käsikärryt voitiin jo varhain aamulla täyttää herkullisilla, vastapaistetuilla leivillä. Osa leivistä toimitettiin suoraan asiakkaille, osa myytiin torilla.

Vuosikymmenten myötä leipomon toiminta on kehittynyt ja laajentunut. Vankka osaaminen ja nykyaikainen leipomo koneineen ja laitteineen mahdollistaa laadukkaiden sekä turvallisten makuelämysten valmistamisen.

Lähiruoka lähempänä kuin koskaan

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Tunnetko lähi- ja pientuottajasi?

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Tunnelmia pien- ja lähituottajatapahtumista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.