Rakkaudella hyvistä raaka-aineista

Meille K-Supermarketissa on sydämen asia pitää valikoimissamme ja tuoda aktiivisesti esille suomalaisten lähi- ja pientuottajien tuotteita. Olemme koonneet kattauksen juuri oman alueesi lähi- ja pientuottajien tuotteita oman kauppasi valikoimaan. Moilasen leipomo tuottaa leipänsä rakkaudella ja hyvistä raaka-aineista.

”Rakkaudella, rehdisti ja hyvistä raaka-aineista” -periaate on ohjannut toimintaamme siitä saakka, kun leipomomme aloitti toimintansa 50-luvulla ja myimme ensimmäiset kotileipomossamme leivotut ruislimppumme Pieksämäen torilla. Perheyrityksemme on kasvanut yhdeksi Suomen merkittävimmistä leipomoista ja työllistämme 130 työntekijään. Leivomme leipämme Naarajärven rannalla Pieksämäellä kahdessa erillisessä leipomorakennuksessa. Tänä päivänä leipomomme on yksi Euroopan nykyaikaisimmista leipomoista.

Moilasen leipomo valmistaa tarjottavaa päivän jokaiselle aterialle. Valikoimiimme kuuluu ruokaleipien lisäksi myös piirakoita ja pakastetuotteita. Jo 1980-luvulla toimme ensimmäisten joukossa markkinoille vähäsuolaiset leivät ja luomuleivät.

Vuodesta 1985 lähtien olemme kehittäneet aktiivisesti myös gluteenittomia leipomotuotteita. Vuonna 1998 otimme käyttöön kokonaisen erillisen gluteenittoman leipomon. Leipomo sijaitsee järven rannalla, noin kolmen kilometrin päässä pääleipomosta.

Moilasen leivät tänä päivänä ovat tuttu näky kaupoissa ympäri Suomen. Gluteenittomia erikoistuotteita viedään aktiivisesti myös eri puolille Eurooppaa.

Lähiruoka lähempänä kuin koskaan

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Tunnetko lähi- ja pientuottajasi?

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Tunnelmia pien- ja lähituottajatapahtumista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.