Lihan ammattilainen Reinin Liha

Meille K-Supermarketissa on sydämen asia pitää valikoimissamme ja tuoda aktiivisesti esille suomalaisten lähi- ja pientuottajien tuotteita. Valitsemalla näitä tuotteita tuet maukkaalla tavalla omaa seutuasi ja sen hyvinvointia. Tutustu Suomessa matkaillessasi lähi- ja pientuottajien tuotteisiin paikallisessa K-Supermarketissa. Reinin Liha on perinteinen helsinkiläinen lihan leikkaamo- ja palveluyritys, joka on tarjonnut stadilaisille herkkusuille laadukkaita lihoja jo 70-luvulta lähtien.
Reinin Lihan myyntipiste on toiminut Hakaniemen Hallissa vuodesta 1972, mutta perheyritys tarjoilee herkkujaan myös K-Supermarketien asiakkaille.

Reinin Liha tarjoaa kaikkia lihatuotteita, mutta on erikoistunut eritoten karitsan tarjontaan. Tarjolla on esimerkiksi Ahvenanmaan karitsaa, joka on enimmäkseen luomua. Karitsat laiduntavat kesän vapaasti ulkona Ahvenanmaan saaristossa, jossa ne luonnon tarjoaman ravinnon lisäksi herkuttelevat kasvattajien istuttamilla yrteillä. Reinin Liha on erikoistunut myös nuoreen suomalaiseen pihvikarjaan. Pihvikarjan lihoista on usein mahdollista saada myös luomulaatua.

Reinin Lihan leikkaamo on ollut vuodesta 1995 Helsingin Kaupungin tiloissa Työpajankadulla Sörnäisissä. Suurin osa hankinnoistamme tulee suoraan suomalaisilta lihatiloilta ja laadun sekä hygienian takaamiseksi käsittelemme kaiken sisään tulevan ruhotavaran itse. Oma leikkaamo mahdollistaa erilaisten leikkuutapojen toteuttamisen ja sellaisen laadun tarjoamisen, jota asiakkaan on vaikea muutoin saada. Esimerkiksi pakkaamaton jauheliha, Ahvenanmaan karitsan pääsiäispaisti, riistaliha ja ennen kaikkea itsesuolattu lisäaineeton joulukinkku ovat hyvin kysyttyjä tuotteita vuodesta toiseen.

Vuonna 2006 Reinin Liha sai ensimmäisenä suomalaisena halli- ja vähittäiskauppana Paistinkääntäjät ry:n Rôtisseurs-kilven. Kilpi on merkittävä tunnustus ruoka- ja palvelutuotteen laadusta.

Lähiruoka lähempänä kuin koskaan

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Tunnetko lähi- ja pientuottajasi?

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Tunnelmia pien- ja lähituottajatapahtumista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.