Oravaisten Savustamo vaalii perinteisiä makuja

Meille K-Supermarketissa on sydämen asia pitää valikoimissamme ja tuoda aktiivisesti esille suomalaisten lähi- ja pientuottajien tuotteita.  Valitsemalla näitä tuotteita tuet maukkaalla tavalla omaa seutuasi ja sen hyvinvointia. Tutustu Suomessa matkaillessasi lähi- ja pientuottajien tuotteisiin paikallisessa K-Supermarketissa. Oravaisten Savustamo valmistaa ensiluokkaisista raaka-aineista paikallisia lihatuotteita perinteikkäitä makuja kunnioittaen.

Oravaisten Savustamo on vuodesta 1999 lähtien valmistanut laadukkaita lihatuotteita arkeen ja juhlaan pohjalaisia savustusperinteitä kunnioittaen. Olemme kahdeksan hengen piensavustamo. Perustamisesta lähtien olemme tasaisesti kasvattaneet tuotteidemme määrää. Tällä hetkellä pystymme tarjoamaan yhteensä 50 erilaista lihatuotetta asiakkaillemme ja maukkaiden tuotteiden kehitystyö jatkuu. Tuotteitamme on tarjolla erityisesti Pohjanmaalla, Ahvenanmaalla, Turunmaalla ja Uudellamaalla.

Tuotteidemme valmistus perustuu pohjalaiseen savustusperinteeseen. Savustuksessa käytämme leppäpuun lastua. Modernista savustamosta huolimatta Oravaisten Savustamon tuotteet kunnioittavat perinteikkäitä aitoja makuja.

Tuotteemme ovat aitoja kotimaisia lihajalosteita ensiluokkaisista raaka-aineista. Tarjoamme huolellisesti valmistettuja tuotteita, jotka tarjoavat maittavan vaihtoehdon ruokapöytään. Laadukkaat tuotteemme sopivat niin arkeen kuin juhlaan ympäri vuoden.

Lähiruoka lähempänä kuin koskaan

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Tunnetko lähi- ja pientuottajasi?

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Tunnelmia pien- ja lähituottajatapahtumista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.