Maistuvaa juustoa käsityönä

Meille on K-Supermarketissa sydämenasia tukea paikallisia tuottajia. Laajasta lähi- ja pientuottajien tuotevalikoimasta löytyy myös Metsäläläisen Rantakallion Juustolan erikokoisia ja vahvuisia juustoja, joista jokainen asiakas löytää varmasti mieluisansa.

Kristiinan kaupungissa Metsälän kylässä sijaitseva Rantakallion Juustola Oy on pieni perheyritys. Päivi ja Kalervo Rantakallion lisäksi yritys työllistää kaksi henkilöä. Täysin käsityönä valmistettavat juustot ovat erikokoisia ja vahvuisia, jolloin asiakas voi valita itselleen sopivan juustopalasen oman makunsa mukaan.

Rantakallion Juustola on valmistanut juustoa lähes 30 vuotta. Juustola perustettiin vuonna 1988 maatilalle. Nyt maatilatoiminnasta on luovuttu, ja raaka-aine maito tulee porilaiselta Satamaidolta. Rantakallion Juustola jalostaa maitoa vuodessa noin 500 000 litraa, josta syntyy noin 80 000 kiloa leipäjuustoa.

Rantakallion Juustolan juustot valmistetaan maidosta, jota käsitellään mahdollisimman vähän. Näin juuston rakenne ja maku ovat mahdollisimman lähellä perinteisesti valmistettua leipäjuustoa. Vuosi 2017 on Rantakallion Juustolassa uudistuksen aikaa, kun se siirtyy uuteen tuotantolaitokseen ja markkinoille tulee useita uusia maukkaita juustoja.

Rantakallion Juustola jatkaa myös tulevaisuudessa lähellä tuotetun maidon jalostusta maistuvaksi juustoksi.

Lähiruoka lähempänä kuin koskaan

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Tunnetko lähi- ja pientuottajasi?

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Tunnelmia pien- ja lähituottajatapahtumista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.