Pyynikin kupeesta oluiden aatelia

Meille K-supermarketissa on sydämen asia pitää valikoimissamme ja tuoda aktiivisesti esille suomalaisten lähi- ja pientuottajien tuotteita.  Valitsemalla näitä tuotteita tuet maukkaalla tavalla omaa seutuasi ja sen hyvinvointia. Tutustu Suomessa matkaillessasi lähi- ja pientuottajien tuotteisiin paikallisessa K-supermarketissa. Pyynikin Käsityöläispanimo on oluiden aatelia valmistava tamperelainen vauhdilla kasvava pienpanimo.

Pyynikin Käsityöläispanimossa teemme erilaisia oluita ja siidereitä käsityönä, perinteitä kunnioittaen, rohkeudella ja rakkaudella. Haluamme tarjota kuluttajille mahdollisuuden erilaisuuteen. Omistajia panimollamme on jo yli tuhat ja kasvamme vauhdilla. Aloitimme toimintamme 2013 ja jo vuonna 2014 valmistimme olutta 50 000 litraa. Olemme laajentaneet tuotantotilojamme ja kasvattaneet laitteistoamme niin, että olutta valmistuu vuoden 2016 loppuun mennessä jo puoli miljoonaa litraa.

Kasvustamme huolimatta artesaanitaustamme ei unohdu. 4000-litraisen keittokalustomme rinnalla 400-litraisessa kattilassa valmistuvat erikoisoluemme. Kasvullamme voimme vastata toiveisiin sekä tarjota tuotteitamme myös laajemmalle olutsuiden joukolle.

Teemme uusia tuotteita runsaasti, mutta laatu on asia, josta emme tingi. Jokainen oluen keitto on laboratoriossamme testattu ja prosessi laadultaan parhaaksi todettu. Haluamme levittää käsityöläisoluen ilosanomaa pitämällä myös oluttapaamisia ja järjestämällä panimovierailuja.

Meillä on myös salainen sopimus molemmin puoleisesta avunannosta Pyynikinharjun tonttujen ja muiden mystisten luonnonilmiöiden kanssa. On esitetty epäilyksiä siitä, että henkilökuntamme joukossa olisi ikiaikaisia muinaistonttuja nykyihmisen hahmoon naamioituneena.

Lähiruoka lähempänä kuin koskaan

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Tunnetko lähi- ja pientuottajasi?

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Tunnelmia pien- ja lähituottajatapahtumista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.