K-supermarketin hevisti parempi hedelmä- ja vihannesosasto

Hedelmä- ja vihannesosastomme on nyt Hevisti parempi! Meiltä löydät aina sesongin parhaiden tuotteiden laajan valikoiman. Tutustut myös mielenkiintoisiin uutuuksiin ja löydät uusia hevi-ideoita. Hevisti paremmalla osastollamme on enemmän laatua ja enemmän makua! Tule poimimaan ajankohtaisimmat tuotteet Hevisti paremmalta hevi-osastoltamme! 

Sesongit näkyvät valikoimassa

K-supermarketin hedelmä- ja vihannesosasto elää satokausien mukaan. Löydät meiltä aina vuodenajan raikkaimmat tuotteet, joissa maku ja hinta-laatusuhde ovat kohdallaan. Poimi kauppareissulta keväällä herkullisimmat parsat, kesällä makeimmat tomaatit, syksyllä maukkaimmat juurekset ja talvella mehukkaimmat sitrukset. Tutumpien makujen lisäksi meillä on hyvät ja vuodenaikojen mukaan vaihtuvat valikoimat eksoottisempia tuotteita sekä jännittäviä uutuuksia.

 

Paikallisuus tuo persoonaa

K-supermarketissa tarjoamme kotimaisten yrittäjien ammattitaidolla kasvattamia laatutuotteita. Valikoimissamme on paljon myös paikallisten tuottajien lähikasviksia, joissa tuoreus ja maku ovat parhaimmillaan. Matka pellolta pöytään on paikallisissa tuotteissa lyhyt ja lähituotteita valitsemalla tuet myös alueesi elinkeinoelämää. Oman K-supermarketisi kauppias valitsee sinulle parhaat paikallisten viljelijöiden tuotteet.

 

Vastuullisuus on meille tärkeää

Hyödyntämällä runsaat Luomu- ja Reilun kaupan tuotteiden valikoimat voit tehdä päivittäisiä, pieniä hyviä tekoja. Lisäämme vastuullisuussertifioitujen tuotteiden tarjontaa koko ajan, sillä pidämme reiluja ja ympäristöystävällisiä tuotantotapoja tärkeinä. Yhteistyömme pienten ja paikallisten yrittäjien kanssa takaa, että Suomen elintarviketuotanto sekä ruokakulttuuri säilyvät monimuotoisina ja sinä saat nauttia paikallisista erikoisuuksista. Kiinnitämme koko ajan huomiota myös toimintamme ympäristövaikutusten vähentämiseen. Kierrätys ja ruokahävikin minimointi ovat meille kunnia-asioita.

 

Laadun ehdoilla

Osa vastuullista toimintaperiaatettamme on varmistaa, että tuotteemme ovat turvallisia, terveellisiä ja laadultaan ensiluokkaisia. Ruokakeskon tuotetutkimusyksikkö seuraa jatkuvasti hedelmien ja vihannesten laatua sekä säilyvyyttä laboratoriotutkimuksin ja aistinvaraisesti arvioiden. Kauppojen henkilökunnan tehtävänä on varmistaa, että hyllyssä on vain tuoreita ja laadukkaita tuotteita. K-supermarketissa voit aina luottaa laatuun!

 

Ole tarkka – ota Pirkka!

Valikoimastamme löydät myös arvostetut Pirkka-hedelmät ja -vihannekset. Pirkka-tuotteissa on hinta-laatusuhde enemmän kuin kohdallaan ja hyllyihin tulee koko ajan lisää myös Luomua. Periaatteena on, että Pirkka-sarjaan valitaan ensisijaisesti kotimaisia tuotteita – edellyttäen, että laatu ja hinta saadaan kohdilleen. Tuontikasviksilla lisätään valikoimaa ja pystytään pidentämään joidenkin tuotteiden satokautta. Oletko jo tutustunut monipuoliseen, arkea helpottavaan Pirkka-valmissalaattivalikoimaan tai maistanut huippulaatuisia Pirkka syöntikypsiä mangoja ja avokadoja?

 

Palveleva ja osaava henkilökunta

Osaava henkilökuntamme on aina valmis auttamaan ja opastamaan. Ammattitaitoiset myyjämme palvelevat sinua aktiivisesti ja varmistavat, että hedelmä- ja vihannesosastolla on miellyttävää asioida. Järjestämme myös maistatuksia, joissa voit tutustua uutuuksiin ja erikoisempiin tuotteisiin ennen ostopäätöstä. Kysy rohkeasti ja anna palautetta! Valikoimaamme kehitetään sinun tarpeittesi mukaan. Tule kertomaan, mitä tuotteita sinä haluaisit oman K-supermarketisi hyllyyn!

Tarjouksessa

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.