Hemmottele isää herkkuleivillä

Isänpäivänä on lupa hemmotella perheen ja suvun miespuolisia. Yllätä isä hämmentävillä croissdogeilla tai tuhdilla täytetyllä patongilla, josta riittää syötävää koko perheelle.

Tuhti aloitus päivälle…

Hauska ja tuhti aamiainen syntyy Pirkan ranskalaisesta jättipatongista. Halkaise patonki poikittain, sipaise pintaan majoneesia ja sinappia sekä täytä jättimäinen leipä herkkutäytteillä, kuten Lapin Lihan kylmäsavustetulla saksanhirvipaistilla ja tuoreilla vihanneksilla. Lähes metrinmittainen herkkuleipä lyö isän taatusti ällikällä! Ja mikä parasta, koko perhe pääsee auttamaan isää jättipatongin syömisessä.

…äkkilähtö makumatkalle

Isänpäivän aamiainen voi olla myös pikainen irtiotto perusrutiineista. Askartele isälle pariisilaisviikset mustasta kartongista ja loihdi kotiin pariisilaiskahvilan tunnelma Pirkan voicroissanteilla sekä huumaavantuoksuisella vastakeitetyllä maitokahvilla. Lehtevän croissantin väliin sopii siivu valkohomejuustoa sekä lusikallinen isän lempihilloa. Villejä cross kitchen -makuja arvostava isä hurmataan puolestaan croissdogilla, eli croissantin ja hot dogin yhdistelmällä – sujauta croissantin sisään paistettu nakki sekä maun mukaan ketsuppia ja sinappia.

…vai kuntoilijan aamustartti?

Sporttihirmu isä arvostaa puolestaan liikuntatuokiota heti aamusta. Isän kirmatessa juoksupolulla tai squash-kentällä on hyvin aikaa valmistella isälle herkkuaamiainen. Kuntoilun jälkeen maistuvat broilerileikkeellä ja juustolla täytetyt kolmioleivät sekä kulhollinen Pirkan maustettua rahkaa. Maukkaan ja yhdessä nautitun aamiaisen jälkeen on mukava viettää leppoisaa isänpäivää!

Terveellinen ja täyttävä aamiainen kuntoilijalle

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.