Kuusi herkuinta vaihtoehtoa pääsiäislampaalle

Kruunaa pääsiäispöytäsi mehevillä broilerinpaloilla, suussa sulavalla lohella tai karismaattisilla kasviksilla. Varoitus: nämä ohjeet saattavat viedä kielen mennessään!

Lohta ja pirskahtelevaa appelsiinia

Aromaattisen raikas appelsiini ja suussa sulava lohi muodostavat pettämättömän makuyhdistelmän pääsiäisaterialle. Makoisa fenkolilohi syntyy myös anikseen vivahtavasta fenkolista sekä suolaisista kapriksista ja oliiveista.

Palsternakka-lohisalaatissa maistuvat pirteän appelsiinin ja lämminsavulohen lisäksi makeiksi paahdetut palsternakkapalat sekä suolaisen täyteläinen feta. Täydellinen vastakohtien makukombo, siis.

Mehevät broilerinpalat

Hedelmäinen uuniboileri on kuin luotu pääsiäispöytään. Harmoninen makuyhdistelmä syntyy kourallisesta kuivattuja luumuja ja aprikooseja, pinjansiemenistä, uunissa pehmeiksi muhineista valkosipulinpuolikkaista sekä tuoreesta rosmariinisilpusta.

Loihdi keväisen vihreä, pinaattinen vuohenjuustobroileri kuorruttamalla broilerin fileeleikkeet hunajalla, vuohenjuustolla, pinjansiemenillä sekä kermaisella pinaattikastikkeella. Juhlavaa, näyttävää ja ah, niin herkullista!

Karismaattiset kasvikset

Risotto primavera on todellinen pääsiäisherkuttelijan päiväuni – annoksessa asuu itse kevät! Tarvitset tuoretta parsaa, makeita herneitä sekä reilun lorauksen valkoviiniä. Keko parmesaaniraastetta ja hyppysellinen tuoretta minttua viimeistelevät pikantin aromin.

Oranssin ja vihreän sävyissä hehkuva bataatti-grillijuustosalaatti tuo ilon pääsiäispöytään. Miltä kuulostaisi makunystyröitä hellivän grillijuuston, rapean salaatin sekä pehmeänmakean bataatin yhdistelmä? Ja joku joskus sanoi, että salaatit ovat tylsiä?

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.