Pirkka on laadukas vaihtoehto

Haluatko säästää ympäristöä ja edistää hyvinvointia kulutusvalinnoillasi? Pirkka-tuoteperhe tarjoaa vastuullisia vaihtoehtoja, jolla vaikutat sekä lähialueiden tuottajien että kehitysmaissa asuvien ihmisten elämään.

Vastuullinen vaihtoehto

2 200 tuotteen Pirkka-valikoimasta löytyy sekä vihreällä luomulogolla että Reilun kaupan sertifiointimerkillä varustettuja elintarvikkeita, joiden määrä valikoimassa kasvaa jatkuvasti.

Reilun kaupan sertifiointimerkki takaa, että tuote noudattaa Reilun kaupan kansainvälisiä kriteereitä. Luomumerkki puolestaan tarkoittaa, että vähintään 95 % tuotteen ainesosista on tuotettu luonnonmukaisten valmistusperiaatteiden mukaisesti.

Tutkittua laatua

Pirkan tuotetutkimus tutkii kaikki sarjan tuotteet, joten jokainen elintarvike vastaa sille asetettuja laatu-, maku- ja turvallisuusvaatimuksia. Myös K-ruoka.fi:ssä ja K-RuokaPirkka -lehdessä julkaistut reseptit ovat tuotetutkimuksen ja koekeittiön testaamia.

Terveellinen valinta

Pirkka-tuotteista löytyvä viitteellinen päiväsaantimerkintä (GDA) auttaa noudattamaan terveellistä ja tasapainoista ruokavaliota. Viitteellisestä päiväsaantimerkinnästä voi tarkistaa muun muassa tuotteen sisältämän energia- ja rasvamäärän.

Tyytyväisyystakuu

Jokaisella Pirkka-tuotteella on tyytyväistakuu. Jos et ole tyytyväinen hankkimaasi Pirkka-tuotteeseen, voit palauttaa sen kahden viikon kuluessa ostamisesta kuitin kanssa, niin saat rahasi takaisin.