Helmikuun uutuudet

Apetina Queso Fresco- ja Paneer-juusto 225-340 g

Paneer on intialaistyyppinen ruokajuusto, jota käytetään monipuolisesti ruoanlaitossa. Murenevan ja muovattavan rakenteensa ansiosta se sopii sinne, minne tavallinen jauhelihakin, esim. pyörykkä- ja pihvimassoihin.

Queso Fresco on maultaan mieto ja kermainen ruokajuusto, jonka juuret ovat meksikolaisessa keittiössä. Juusto säilyttää paistettuna muotonsa ja sopii loistavasti sekä lämpimiin että kylmiin ruokiin.

 

Atria broilerin ja kanan fileekuutiot

Atria Chicken Green Curry Fileekuutio 350 g ja Atria Chicken Vindaloo Fileekuutio 350 g

Valmiiksi itämaisittain pintamaustetut kanan fileekuutiot ovat ratkaisu kiireiseen arkeen. Pakkaus sisältää reilun kokoisia kanan fileepaloja sopivasti tulisella Green Currylla maustettuna tai suosikkimaku Vindaloona. Valmista itämainen kanakastike käden käänteessä – lisää vain kermaa tai kookoskermaa. Tasakokoiset kuutiot kypsyvät samanaikaisesti, joten onnistut varmasti!

Atria Perhetilan Mehevä Rustiikkikuutio Kanan Fileestä 350 g

Tässä uutuudessa on kanan fileetä isoina, mehevinä ja helppokäyttöisinä kuutioina. Mieto suolaus takaa mureuden ja mehevyyden. Mausta oman makusi mukaan! deSiam -tuotteet Vain K-Ruokakaupoista

Moni meistä on selaillut ihastuttavia thaimaalaisia reseptejä, mutta luovuttanut loputtomalta tuntuvan ainesosalistan äärellä. deSIAM-tuotteet tuovat Thaimaan maut keittiöön, halusi kokki sitten viettää keittiössä enemmän tai vähemmän aikaa. Tahnat on tarkoitettu niille, joilla on enemmän aikaa käytettävissä ruoanvalmistukseen ja haluavat tehdä enemmän itse. Valmiit ateriakastikkeet valmistuvat nopeasti ja helposti esimerkiksi arki-iltoina. Lue lisää >>

 

Kokkikartano pata-ateriat 350 g

Yhden hengen maukkaat ja nopeat pata-ateriat: naudanliha pikkusipuleilla ja punaviinikastikkeella, possu kermaisella Aurajuustokastikkella sekä Naapurin maalaiskana tomaatti-kermakastikkella ja herkkusienillä.

Lisää helmikuun uutuuksia