Maaliskuun uutuudet

Pirkka gluteenittomat bataattilohkot 500 g pakaste

Suositut Pirkka bataattiranskalaiset saavat rinnalleen Pirkka bataattilohkot, jotka kuluttajien toiveesta ovat gluteenittomia. Bataattilohkot ovat vaihtoehto lohkoperunoille. Vastapaistettuina ne ovat pinnalta herkullisen rapeita ja sisältä täyteläisen pehmeitä. Halutessasi tarjoa bataattilohkojen kanssa erilaisia dippikastikkeita. Lue lisää >>

Estrella Linssisipsit 110 g

Linssisipsit ovat rapeita, proteiinipitoisia ja vähärasvaisia herkkuja. Rasvapitoisuus on 40 % pienempi kuin Estrella perunalastujen, mutta maku vähintään yhtä herkullinen. Linssisipseistä on kaksi makua: Tilli & Ruohosipuli sekä Kermaviili & Sipuli. Molemmat maut sopivat myös vegaaniseen ruokavalioon.

 

Linkosuo Rye Nachot 175 g

Rye Nacho on herkullinen makuyhdistelmä ruista ja meksikolaista maissijauhoa masa harinaa. Se toimii erinomaisesti osana tex-mex ruuanlaittoa sekä dippaillen että lämpimillä nachoplateilla. Suomessa leivotut Rye Nachot ovat aitoa tex-mex ruokaa fiksulla vivahteella!

 

Juustoportti tuore kaurajuoma 1 l

Suomalaisesta puhdaskaurasta valmistettu Juustoportin kaurajuoma on gluteeniton. Sopii käytettäväksi myös kahvin kanssa. Nappaa raikas uutuus kaupan kylmähyllystä!

 

Valio kermainen kookos 2,5 dl

Kerman ja kookoksen herkullinen yhdistelmä antaa ruokaan herkullista makua helposti ja nopeasti. Sopii pastakastikkeisiin, keittoihin sekä wokki- ja uuniruokiin. Tuotteesta voi valmistaa myös maukkaita jälkiruokia. Tuote on laktoositon.

 

Atria Minuuttisuikale kanan fileestä 350 g

Kanan fileestä leikattuja pieniä suikaleita, jotka ovat parhaimmillaan tortillan välissä, pizzan päällä, kastikkeissa ja keitoissa. Mieto suolaus takaa pannumureuden ja mehevyyden. Mausta mielesi mukaan!

 

Lisää maaliskuun uutuuksia